dames broeken merken
Fashion

De 4 leukste merken voor dames broeken

Een A-lijn model, een broek met flared pijpen, een skinny jeans of toch een boyfriend jeans (of was het toch de girlfriend jeans..). En vergeet vooral de mom jeans niet. Je hebt dus ontzettend veel broeken. Zie jij door de bomen ook het bos niet meer? Dit lijstje met de leukste merken voor damesbroeken komt als geroepen!

1. Marc cain broeken

De broeken van Marc Cain zijn elk seizoen weer populair. De collecties lopen uiteen van een Marc Cain jeans tot mooie pantalon en een casual spijkerbroek tot een flared jeans. Marc Cain is een merk waar je wat voor betaald, maar het is het zeker waard. Het straalt luxe uit, zonder dat je ermee uit de hoogte doet.

En door het gekozen materiaal is het nog eens met superveel kleding te combineren. Bij luxe ogende broeken kan dat namelijk nog wel eens een dingetje zijn.

2. Maison Scotch

Wat een heerlijk merk is Maison Scotch toch.. Wist je trouwens al dat Maison Scotch een Nederlands merk is?! Dit Nederlandse modemerk staat bekend om haar aparte prints, pasvormen en kleurgebruik. En ondanks dat het misschien net een beetje uit je comfort zone is, je straalt in een mooie Maison Scotch broek.

3. Cambio broeken

Voor wie denkt dat Cambio broeken alleen voor de wat oudere dames zijn? Onzin. Dit modemerk lanceert elk seizoen weer broeken die je in je kast wílt hebben. High waisted of juist een wat lager model? Cambio jeans is your way to go. Deze broeken blijven na vele wasbeurten overigens ook nog mooi, groot pluspunt!

4. Levi’s

Tja, hier konden we niet onderuit komen.. Levi’s maakt gewoon hele goede broeken. De klassieke 501 jeans wint de harten van vele vrouwen in Nederland. Maar ook de nieuwere modellen doen het goed. Voor jong en oud is er een geschikte broek. Als je eenmaal de juiste jeans hebt gevonden, ben je een aantal seizoenen zoet. Voor spijkerbroeken moet je echt bij Levi’s zijn!

Hebben wij jouw lievelingsmerk over het hoofd gezien? Laat het ons dan zeker weten!