Vanguard broeken
Fashion

Vanguard jeans: de jeans voor stoere mannen

Het vinden van de ideale jeans kan een lastige taak zijn. Je zoekt natuurlijk iets wat precies aan al jouw eisen voldoet: pasvorm, kwaliteit en een stijlvolle look. Het hele internet heb je al afgespeurd en bij elke spijkerbroekenwinkel ben je inmiddels langsgegaan. Oftewel, het wordt tijd dat óók jij je favoriete jeans vindt. Wij leggen uit waarom de Vanguard jeans de jeans is voor de echte stoere mannen.

Echte mannen willen Vanguard

En dan ben je bij dit kledingmerk gelukkig aan het juiste adres. Het onderscheidt zich van andere merken door te profileren als modern casual lifestyle, maar door vakmanschap en authenticiteit niet te laten ontbreken. Als echte mannen willen we maar één ding: stoere mannelijkheid, zonder een eigenzinnige inslag te verliezen. Dat is ook de reden dat dit spijkerbroekenmerk inspiratie uit de motorwereld haalt. Niks is een fijner gevoel dan het vinden van vrijheid en avontuur.

De jeans met elk aspect

En aan al je eisen voldoet de jeans sowieso: je bent verzekerd van een zelfverzekerde look, je voelt je de hele dag door comfortabel in je spijkerbroek en hierbij geldt ook: voor goede kwaliteit kun je hier zijn. Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van deze spijkerbroeken. Met oog voor detail worden de jeans ontworpen van stretch denim, verkrijgbaar in verschillende wassingen.

De Vanguard jeans: hoe draag je ‘m?

Bij het dragen van zo’n stoere broek hoort natuurlijk een compleet stoere look. En geen zorgen, een jeans is gemaakt voor iedereen ongeacht je stijl. Vind jij het bijvoorbeeld heerlijk om je de hele dag door relaxed te voelen? Dan zijn de John Miller overhemden en Ledub overhemden in combinatie met sneakers op je Vanguard jeans helemaal top. Ben je juist meer gevoelig voor trends? Een geruit overhemd van deze merken ook altijd goed, in combinatie met instappers.

Overal verkrijgbaar

Uiteraard is elke Vanguard jeans via de website te vinden en heb je je favoriet binnen een paar klikken in huis. Maar ben je iemand die de stof toch liever even in het echt aanvoelt, dan is dat ook mogelijk: het spijkerbroekenmerk is door heel Nederland verkrijgbaar. Zo wordt het jou zo makkelijk mogelijk gemaakt om je innerlijke stoere man naar boven te halen. Wacht niet langer en shop de spijkerbroek van je dromen.