streetstyle fashion
Fashion

Comfortabele en stijlvolle outfits combineren

‘Comfortabel’ en ‘stijlvol’. Het lijkt bijna niet te lukken, maar wij gaan je vandaag het tegendeel bewijzen. Want voor mannen is het zeker mogelijk om een comfortabele en stijlvolle outfit samen te stellen!

Een chille broek

Eerlijk is eerlijk, jeans zijn een makkelijke keuze. Maar of ze altijd comfortabel zitten is natuurlijk een tweede. Daarom willen wij je wat alternatieven laten zien. Een Daily Paper broek is bijvoorbeeld echt een aanrader. De broeken zijn gemaakt van een fijne, comfortabele stof en je ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Natuurlijk heeft dit een eigen stijltje en wij begrijpen het als het niet jouw smaak is. Een ander alternatief zijn Stone Island broeken. Ze zijn, in vergelijking tot Daily Paper broeken, gemaakt van dezelfde stoffen als een pantalon. Daardoor ziet het er direct gekleder uit.

Perfecte t-shirt of trui vinden

Shirts en truien: ook hier kan je comfort en stijl met elkaar combineren. Het is een kwestie van de juiste stof met de juiste kwaliteit vinden. Een shirt van H&M kan er misschien wel stijlvol uitzien, maar de stof is niet altijd heel comfortabel. Ga voor kwaliteit – en ja, daar moet je soms wat meer voor neerleggen. Lacoste polo’s zijn bijvoorbeeld echt favoriet bij vele mannen.

Iets té comfortabel?

Heb jij de chille, comfortabele broeken en truien al in je winkelmandje gezet? Wacht nog eventjes met bestellen. Kijk naar de stijl van de kleding. Is het jouw stijl? En is het niet iets té comfy? Een joggingsbroek en trui zijn leuk voor thuis, maar voor op je werk of naar school is het toch een ander verhaal. We know, de combinatie van ‘comfortabel’ en ‘stijlvol’ is niet altijd makkelijk. Maar je gaat ‘m zeker weten vinden!

Check vooral ook Pinterest voor outfit inspiratie (ja echt, het platform kan dus ook handig zijn voor ons, mannen!). En influencers op Instagram laten je ook vaak genoeg zien hoe je de laatste fashion trends combineert op een stijlvolle en comfortabele manier.