luisa cerano
Fashion

De kleurrijke collectie van Luisa Cerano

Dat het modemerk Luisa Cerano al vele harten voor zich heeft gewonnen, is geen verrassing. Dit modelabel weet pas echt hoe ze unieke kleding moeten maken. De prints, pasvormen, stoffen en kleuren.. Alles is perfect op elkaar afgestemd en toch weer heel contrasterend. Maar waar komt dit merk eigenlijk vandaan? En waar kan je kledingstukken van dit merk het beste kopen?

Luisa Cerano; het merk

Luisa Cerano komt oorspronkelijk uit Duitsland. De visie van het merk is om een tegengeluid te bieden aan de saaie, simpele kledingstukken. De kleurrijke collecties van dit merk zijn geschikt voor elke gelegenheid. Combineer een stijlvolle blouse met een jeans voor een casual look of ga voor een mooie kokerrok voor een outfit voor zakelijke gelegenheden. De kledingstukken van dit luxe merk lenen zich voor verschillende events.

Doordat de collecties bestaan uit mooie basics en kledingstukken met unieke prints is het een merk wat niet mag ontbreken in je garderobe. Tegenwoordig is het ontzettend populair om meerdere items met elkaar te ‘layeren’. Hiermee wordt bedoeld dat er meerdere kledingstukken over elkaar gedragen worden. Denk maar aan een wit t-shirt met daar overheen een stijlvolle, zijden slipdress.

Waar kan ik Luisa Cerano kopen?

Luisa Cerano kledingstukken zijn in veel landen in Europa te verkrijgen. In Nederland kan je terecht bij winkels zoals Van Zuilen Mode, LeurinK Mode of Bijenkorf. Het is een duur merk, dat willen we er wel even bij vermelden. De kledingstukken zijn echter met zorg ontworpen en de materialen en prints stralen klasse uit. Kleding van Luisa Cerano is een echte investering. Het levert u plezier op, laat u zelfverzekerd(er) voelen en laat u stralen. Dus waar wacht u nog op? Bekijk producten in de Luisa Cerano webshop of ga een dagje de stad in!