party outfit samenstellen
Fashion

Zo stel jij de beste dames party outfit samen

Binnenkort een feestje en geen idee wat je aan moet doen? Don’t worry, je bent niet de enige met deze struggles. Je wil een goede indruk maken en er leuk uitzien, zonder daarvoor veel geld te moeten betalen. Met deze tips stel jij de perfecte party outfit samen.

De basis: jurk, rok of broek?

Is het een casual feestje of is het de bedoeling dat je toch iets gekleder gaat? Pas dan kan je je basis bepalen. Voor een casual feestje is een Marccain rok of een mooie jeans een goede basis. Is het een wat gekleder feestje? Dan is een jurk een betere optie. Een Luisa Cerano jurk is daarvoor een echte aanrader. Chique, maar ook speels.

De juiste schoenen kiezen

Welke schoenen doe je dan aan?! Ongeacht het thema of de sfeer van een feestje, geven we je een gouden tip: Draag nooit (echt nooit) schoenen die je eigenlijk al weg had moeten gooien of naar de schoenmaker had moeten brengen. Hoe mooi je jurk of rok ook is, met verkeerde of lelijke schoenen kan je outfit al direct onverzorgd overkomen. Zonde!

Ga voor een schoen met hak, waardoor je optisch langer oogt. Een paar sandalettes met blokhak zien er niet alleen heel stijlvol ook, maar lopen ook nog eens wat lekkerder dan een schoen met punthak. En is je outfit qua kleur wat basic? Dan zijn schoenen dé perfecte manier om jouw party outfit wat extra pit te geven!

party outfit schoenen

Accessoires voor je party outfit

En last, but not least: je accessoires. Kijk goed naar je outfit, voordat je accessoires uitkiest. Een drukke outfit – eentje met veel kleur of prints – maak je af met subtiele accessoires als een clutch en armband. Een outfit zonder prints en weinig kleur kan wel wat kleur gebruiken, dus kan je een mooie tas en sieraden dragen. Zorg dat er een juiste balans ontstaat.